13e European Wood-based Panel Symposium

Events 10-10
13e European Wood-based Panel Symposium

Het 13e European Wood-based Panel Symposium is op 9 oktober 2024 van start gegaan met een grote welkomstreceptie in het Grand Elysée Hotel in Hamburg, Duitsland. Dit innovatie-, marketing- en netwerkevenement op hoog niveau loopt tot 11 oktober 2024. Het zal ongeveer 370 deelnemers van over de hele wereld verwelkomen. 

13e European Wood-based Panel Symposium

Georganiseerd door EPF en het Fraunhofer Institute for Wood Research  (WKI), en met de steun van iVTH en Hywax, wordt het symposium wereldwijd erkend als een unieke tweejaarlijkse conferentie voor de houtmaterialenindustrie, haar leveranciers en hun klanten, evenals onderzoeks- en onderwijsinstituten. In een overvol veld is het de maatstaf geworden.

Het symposium 2024 werd vrijdagochtend geopend met een introductie van de nieuwe Managing Director van Fraunhofer WKI, professor Raoul Klingner, voorafgaand aan de eerste sessie over markten. EPF-bestuurslid en senior EGGER-directeur Philipp Sprockhoff hield de keynote-toespraak over de situatie van de houtplaatindustrie in Europa. 

Deelnemers uit heel Europa en daarbuiten

Tot vrijdagmiddag zal het symposium opnieuw dienen als een levendig platform voor deelnemers uit heel Europa en daarbuiten, met presentaties, paneldiscussies en waardevolle netwerkmogelijkheden met collega's, marktleiders en belangrijke belanghebbenden. De diverse sessies van het evenement zullen de nieuwste markttrends, uitdagingen en ontwikkelingen binnen de branche onderzoeken.