Eén lijmworst voor meerdere klussen

Producten 14-10
Eén lijmworst voor meerdere klussen

De Bona Quantum Silaanlijm is nu ook verkrijgbaar in een lijmworst van 6 kg, in een meer soepele verpakking, gemaakt van composietfolie. Het is een compacter formaat dat makkelijker mee te nemen is en handiger te hanteren. Voor deze verpakking is er minder plastic gebruikt, wat ook nog gunstiger is voor het milieu.

Eén lijmworst voor meerdere klussen

Deze lijmworst van 6 kg is verpakt per 3 stuks in een handige doos. De doos heeft een hengsel waardoor het eenvoudig is mee te nemen, makkelijk formaat, dus stapelbaar in de auto. En tevens makkelijk opvouwbaar, is minder ruimte nodig na gebruik. Wij noemen deze doos met deze 3 lijmworsten Bona Smart-Pack.

Lijmworst bespaart kosten

De nieuwe verpakking houdt de lijm vers. De lijm hardt niet uit, waardoor het mogelijk is om de lijm te gebruiken voor een klus, goed af te sluiten met een tie-wrap en weer gebruiken bij een volgende klus. Door de soepele verpakking kan deze nagenoeg worden uitgedrukt, waardoor bijna alle lijm wordt gebruikt – dit alles in tegenstelling tot een emmer, hier blijft altijd wel lijm over waardoor je kostbare lijm moet weggooien, maar ook de complete emmer. Zo niet dus met de nieuwe Bona Smart-Pack – dit is een kostenbesparende oplossing en er blijft alleen een stukje verfrommelde folie over.