Inschrijving NK Parketleggen 2024 geopend

Wedstrijd 08-05
Deelnemers NKP 2023
Deelnemers NKP 2023

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het Nederlands Kampioenschap Parketleggen dat plaatsvindt tijdens InCoDa 2024  van 22 tot en met 24 september.

Deelnemers NKP 2023
Deelnemers NKP 2023

De wedstrijd is al jaren niet alleen een vast agendapunt en een waar feestje voor de parketbranche, maar ook een event op InCoDa dat zowel retailers, stylisten, projectinrichters en interieurarchitecten toont wat voor getalenteerde parketteurs wij in de Benelux hebben. 

Organisator Sebastiaan van Westrenen: “In dit evenement kunnen vaklieden in de parketbranche zich meten met anderen. Aan de hand van een mooie opdracht kunnen ze laten zien wat voor technische oplossingen ze kunnen verzinnen en dat binnen een bepaalde tijd kunnen maken.”

Aftrap NKP 2023
Aftrap NKP 2023

Jurylid Jasper Hoogervorst: “Je kunt het NKP zien als een schoolreisje. Normaal gesproken ben je alleen bezig op de vloer, heb je niet veel contact met collega’s, en hier ben je gewoon met z’n allen lekker bezig. “

‘Parketambacht mag nooit verloren gaan’

Van Westrenen: “Het ambacht mag nooit verloren gaan en dat proberen we hier met z’n allen eigenlijk op een voetstuk te zetten, zeker in de professionele wereld maar ook daarbuiten nog eens iets verder naar voren te brengen. Je doet dat in een club van allemaal enthousiastelingen die het ook allemaal heel erg leuk vinden, dus hou leuk is het om je gezamenlijke passie met je mededeelnemers tot een succes te brengen.”

Schrijf je hier in.