Parketspecialist Mister Floor wordt Vloerist

Bedrijf 09-10
Parketspecialist Mister Floor wordt Vloerist

Parketproducent en houtspecialist Vloerist opent deze week de deuren van haar nieuwe winkel op de Provinciesteenweg in Boechout. Het parketbedrijf was al actief in Edegem onder de oude naam Mister Floor Antwerpen. Naar aanleiding van de verhuizing onderging het bedrijf een volledige naamsverandering en rebranding. De nieuwe naam Vloerist weerspiegelt de persoonlijke en frisse aanpak van het team.

Parketspecialist Mister Floor wordt Vloerist

Harry Schillemans, zaakvoerder en derde generatie parketlegger, vertelt over de transformatie: "We wilden een naam die meer past bij wat we doen. Vloerist vat perfect samen wie we zijn: experts met een liefde voor vloeren. We combineren meer dan 25 jaar ervaring met een frisse aanpak. We begeleiden klanten van A tot Z, en dat maakt ons uniek. Elke vloer moet iets moois toevoegen aan het leven van onze klanten.

Vloerist begin oktober 2024 naar Boechout

De nieuwe rebranding verloopt parallel aan de verhuizing van Edegem naar Boechout waar de Vloerist begin oktober haar intrek neemt in een nieuw, groter pand op de Boechoutse Provinciesteenweg. “Omwille van onze snelle bedrijfsgroei, drong een verhuizing naar een nieuwe showroom zich sneller op dan gepland. Omdat we veel klanten hebben in de Zuid-Antwerpse regio, wilden we absoluut in de buurt blijven. Ik ben zelf een Boechoutenaar en na een voetbaltraining van mijn zoontje, botste ik toevallig op het voormalige bedrijfspand van de veroordeelde hondenfokker Puppyhouse. Met Vloerist willen wij hier een nieuw, positief en maatschappelijk verantwoord Boechouts ondernemersverhaal schrijven.”