Prefab overzettrede met linoleum

Producten 07-10
Prefab overzettrede met linoleum

VICstairs onthulde bij de opening van de VT Wonen & Designbeurs 2024 een prefab overzettrede met modern linoleum, een innovatieve oplossing voor het vernieuwen van zowel nieuwe als bestaande trappen in slechts één dag.

Prefab overzettrede met linoleum

Deze unieke design trapbekleding combineert het duurzame en stijlvolle karakter van linoleum met de eenvoudige plaatsing van prefab overzettreden. Het product biedt huiseigenaren en bouwers een milieuvriendelijke en snelle manier om trappen te bekleden of te renoveren, met het gemak van een snelle installatie zonder ingrijpende verbouwingen.

Prefab overzettrede met linoleum

"Wij zijn ontzettend trots om deze innovatie als eerste ter wereld te mogen introduceren. Onze nieuwe overzettreden met linoleum zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar bieden ook een ongeëvenaard installatiegemak. Dit product sluit perfect aan bij de huidige trend van slimme, duurzame renovaties in huis," aldus Robbert Verhagen directie VICstairs.

Linoleum is duurzaam en design in één

Duurzaamheid en design in één: linoleum is een bekend ecologisch materiaal dat populair is vanwege zijn natuurlijke grondstoffen en lange levensduur. Door dit te combineren met de gebruiksvriendelijke prefab-treden, biedt VICstairs een oplossing die zowel esthetisch als functioneel is. De overzettreden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze in vrijwel elk interieur passen.

Met deze innovatie verstevigt VICstairs zijn positie als koploper in de traprenovatiebranche en speelt het bedrijf in op de groeiende vraag naar mooie en duurzame oplossingen voor woningverbeteringen.