Record aantal deelnemers Prowood

Beurs 07-10
Record aantal deelnemers Prowood

Prowood mocht deze week de 252ste exposant verwelkomen, een record! En ook Parket is  op Prowood 2024 ruim vertegenwoordigd. Wood Experience, Floorconcept, Van Landschoot, Bona, Easydek,... het is maar een greep uit het aanbod. 

Record aantal deelnemers Prowood

Nieuwkomer De Wijn Parketprojecten brengt sinds kort specifieke parket, plankenvloeren & panelen op de markt geproduceerd uit Historisch gerecycleerd & reclaimed hout onder de merknaam “ XQUIS “ De vloeren worden enkel in België geproduceerd, een puur Belgisch product gemaakt met liefde en passie, net zoals onze bieren, chocolade, enz.…. Ook meerlaags parket met toplaag 6mm oud Historisch edelhout, is in het productieproces opgenomen, om eveneens op vloerverwarming te kunnen plaatsen.

Record aantal deelnemers Prowood

Rectavit toont de verschillende toepassingsmanieren van contactlijm, Bona stelt haar krachtige en veelzijdige schuurmachine ‘Bona Flexistand 1.9’ voor en Lecot toont hoe je ergonomisch en comfortabel kan werken.

Record aantal deelnemers Prowood

Ook houtbouw op Prowood

Naast parket is er dit jaar ook aandacht voor houtbouw. Op de stand van Schmalz maak je kennis met de JumboErgo Slangheffers en Schmalz aluminium kraansystemen; onmisbaar in de prefab woningmontage.

Met de JumboErgo Slangheffer kunnen werkstukken met verschillende formaten en een gewicht tot maximaal 300 kg, getild en verplaatst worden. OSB en gipsvezelplaten worden zo moeiteloos en nauwkeurig van A naar B getild zodat ze gebruikt kunnen worden voor het beplaten van wandelementen voor de prefab bouw.

De JumboErgo is voorzien van een roterende handgreep en de vrij te kiezen lengte van de bedieningshendel geeft de gebruiker altijd een veilige afstand tot het werkstuk.