Tarkett: Ontdek Tips voor Dutch Design Week

Events 10-10
Tarkett: Ontdek Tips voor Dutch Design Week

Cradle to Cradle Café over duurzaam ontwerpen. Op zoek naar inspiratie op het gebied van duurzaam ontwerpen? Bezoek het Cradle to Cradle Café op dinsdag 22 oktober tijdens de Dutch Design Week, met als thema "Duurzaam Ontwerpen: De Mens Centraal"!

Tijdens dit gratis seminar krijgt u inspirerende tips en inzichten van sprekers Titia Luiten (Sweco), Odette Ex (EX Interiors) en Pim van der Ven (Juli Ontwerp en Juli Advies). Zij delen hun visie op het realiseren van duurzame, mensgerichte architectuur en interieurontwerp.

Tarkett: Ontdek Tips voor Dutch Design Week

Locatie: Ketelhuis op Strijp-S, Eindhoven

Tijd: Dinsdagochtend 22 oktober 09.30 - 13.00uur

Check hier het programma.

MELD U GRATIS AAN

Wisse Trooster: "10 tips Dutch Design Week 2024"

Bent u klaar voor de Dutch Design Week 2024? Ontdek de 10 beste tips van curator Wisse Trooster en haal het meeste uit uw bezoek! ?? Van must-see exposities tot unieke designtrends – lees snel verder en plan uw perfecte designweek.

BEKIJK HIER 10 TIPS 

Bezoek ons bij 'THE FLOOR IS YOURS'

THE FLOOR IS YOURS is een tentoonstelling in een dansstudio op de eerste verdieping van Area 51 (Ketelhuisplein 18). Onder leiding van interieurarchitect Karel Bodegom, stylist Anya van de Wetering en curator Wisse Trooster is de ruimte ingericht met hedendaagse designproducten. De ruimte bevat akoestische panelen van Akupanel, Velvet Stone-displayblokken, een speciaal ontworpen DESSO tapijt van Karel Bodegom geïnspireerd op het paperclip tapijt van Bas van Pelt en stoffen van The Romo Group om de sfeer compleet te maken.

BEKIJK DE EXPOSITIE

BAUX ❤ Tarkett in de Business Lounge 

De akoestische houtwolpanelen van BAUX en de DESSO AirMaster®-vloertechnologie zijn te zien in de Business Lounge bij Area 51. Hoewel we geen stand hebben, kunt u onze duurzame oplossingen in de ruimte ervaren. Er zijn in deze ruimte vaak besloten events gaande, maar dagelijks is de ruimte o.a. tussen 13:00 - 14.00uur vrij te bezoeken.

BAUX ❤ Tarkett

Nieuwe Parade Studio te zien bij Area 51

Ons vernieuwde Parade Studio tapijt dient als basis voor een inspirerende tentoonstelling op de begane grond bij Area 51, waarin Trend Research & Concept Creation studenten betekenisvolle toekomstbeelden en concepten presenteren. In hun afstudeerprojecten worden maatschappelijke normen uitgedaagd en herdefinieerd.

Parade Studio